contbg

OM NORDIC FLEX

Nordic Flex har siden 2007 været et af Danmarks førende selskaber indenfor flex leasing af biler, motorcykler og autocampere

Herudover importerer og eksporterer Nordic Flex også alle køretøjer på bestilling, som vi har 15 års erhvervserfaring med.

Nordic Flex’s store internationale netværk af forhandlere og importører sikrer adgang til de absolut bedste markedspriser ved køb og salg af køretøjer og gør, at du får en reel og professionel rådgivning, når beslutningen om specifikation af køretøjet, udstyr og forudsætningerne for leasingaftalen løbetid, kilometer etc. skal aftales.

Et af vores specialer er at finde disse unikke køretøjer til dig i ind- og udland.

Nordic Flex tilbyder et unikt koncept, hvor køretøjet kan flex leases for en begrænset periode, hvilket gør det muligt at afregne registreringsafgiften kun for den periode køretøjet er indregistreret.

Dette gælder såvel nye som brugte køretøjer.

Flex leasing er speciel lukrativ på køretøjer, der er over 36 måneder gamle, da køretøjet allerede har taget det største værditab, og det værdisættes lavt af SKAT, og derudover beregnes flex leasing afgiften ud af 0,5% af den totale afgift per måned, hvilket gør det endnu billigere for dig.

Der er også en stor fordel med køretøjer med meget udstyr og/eller med lavt KM-tal, da differencen i afgiften for leasing perioden vil være meget lille per måned leasingperioden varer.

Fordelen ved flexleasing af nyere køretøjer er også at afskrivningen er væsentlig lavere end tilsvarende køretøj med fuld afgift.

Flex leasing gennem Nordic Flex gør det også muligt at indregistrere dyrere specialkøretøjer på danske nummerplader for kortere perioder, men uden at erlægge den fulde danske registreringsafgift.

Alle køretøjer leveres på danske nummerplader – alt korrespondance er på dansk – alle juridiske aspekter er underlagt ligger dansk lovgivning, og alle flex leasing kontrakter godkendes af SKAT.

Nordic Flex er nummerpladeoperatør hos SKAT.

Ejerkredsen og medarbejderne i Nordic Flex har arbejdet med flex leasing siden 2007 og har drevet bilforretning i over 15 år, og vi kan derfor garantere dig optimale vilkår både med hensyn til rådgivning, økonomi og ikke mindst sikkerhed.


Fordele ved at lease hos Nordic Flex

fluebenNummerpladeoperatør hos SKAT

fluebenFrit valg af leasingperiode

fluebenFrit valg af køretøj

fluebenPrivatleasing

fluebenErhvervsleasing

fluebenStort internationalt netværk

fluebenFlex leasing siden 2007

fluebenKorte og lange bindingsperioder

fluebenFrit valg af kilometer

Har du spørgsmål eller vil have en beregning på leasing af et køretøj, så kontakt os endelig.

Share This